Studs kopen in Vlaardingen of online?

Het is een dé trend van dit moment, studs! Je ziet ze overal, op schoenen, kleding en tassen. Je vindt het overal in de rekken.

Ook kun je, voor de doe het zelf-ers onder ons, losse studs kopen. Hiermee kun je zelf je eigen kleding, schoenen of tas bewerken. De studs zijn voornamelijk verkrijgbaar in rond en vierkant, zilver en goud en tussen de 7 en 12 mm.

In Vlaanderen hebben we meerdere hobby en knutsel winkels waar je studs kunt kopen. Ook op internet vindt je vele online winkels die studs kopen makkelijk en snel maken. Bij de meeste webshops kun je ze bestellen en heb je ze de volgende dag al in huis, en je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Ook als je niet tevreden bent, kun je ze gewoon terug sturen naar de webshops en wordt je geld op je rekening teruggestort. Hier gaat echter wel een paar dagen overheen, aangezien het geld pas terug gestort zal worden nadat de webshop de studs weer heeft ontvangen, in tegenstelling tot de gewone winkels. Hier zul je ze gewoon terug kunnen brengen op elk gewenst moment en zal dan ook per direct je geld terug krijgen.

Het assortiment is echter veel groter op internet dan bij alle gewone winkels bij elkaar.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress